четверг, 17 марта 2011 г.

"НАРЦИС"



 Комплекс знаходиться   біля   відомої   Долини  Нарцисів.  Літом
 використовується  для  відпочинку  дітей.  Номери  із  зручностями, але досить
простенькі. Поруч   Замкова   гора   із   руїнами   Хустського  замка,  велика територія ,кінозал.

Умови перебування
Комплекс має 98 номерів\200 місць: 2 двокімнатних "люкс", 50 двомісних та 24 трьохмісних номери зі зручностями.
Послуги
До послуг туристів пункт прокату туристичного та гірськолижного спорядження, зимою функціонує лижебуксир (довжина 300 м., перепад висоти 20 м.). Кваліфіковані екскурсоводи ознайомлять гостей з пам’ятними місцями Хуста, історією Хустського замку, унікальним природним заповідником - "Долиною нарцисів", пам’ятниками дерев’яної архітектури у долині Тиси. Комплекс організує автомандрівки по Закарпаттю та за кордон.
Лікування
Патологія органів травлення, та сечовивідних шляхів. Ендокринопатія, стоматологічні захворювання. На базі місцевих ресурсів - мінеральних вод "Шаян", продуктів харчування, лікарських рослин та обладнаних необхідною апаратурою лікувально-діагностичних кабінетів комплекс "Нарцис" здійснює і лікувально-оздоровчий цикл для організованих груп відпочиваючих.
Методи
Питне лікування Шаянськими вуглекислими гідрокарбонатно-натрієвми з наявністю сульфатів в біологічно активних концентраціях водами, лікувальні вани.
Організація дозвілля
Конференц-зал разом з гостинницею дають змогу проводити конгрес-тури. До послуг гостей: косметичний салон, парикмахерська, автостоянка, фотосалон, власні автобуси, бювет з мінеральною водою "Шаян", кімната дозвілля (туркабінет).


   Для  елітного  відпочинку   -  приватний  деревяний  котедж для 9 чоловік на вершині  Синевирського  перевалу, поруч вертолітна площадка. НГа огородженій території  дитяча  площадка,  мангал,  баня,  більярд,  шахмати,  супутникове
телебачення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий